Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Yuri Dzon en Martijn verzorgen lessen Bouworganisatie

Yuri en Martijn

Yuri Dzon van KWS Infra en Martijn Laugs van PlanburoB BV slaan samen met  Stichting Bouwers van Kennis de handen ineen. Samen gaan zij de les “Bouworganisatie” verzorgen voor de derdejaars Built Environment aan Zuyd Hogeschool te Heerlen. Yuri en Martijn brengen actuele en specialistische kennis en ervaring vanuit de praktijk.  Met deze input zorgen zij ervoor dat de studenten een optimale voorbereiding krijgen op hun professionele carrière.  "Het civieltechnisch onderwijs is van groot belang voor de sector. Een nieuwe aanwas met de juiste achtergrond is van grote waarde. Daarom zetten Yuri en ik ons samen met de stichting hiervoor in" aldus Martijn Laugs.
Stichting Bouwers van Kennis werkt samen met haar partners en onderwijsinstellingen aan kwalitatief hoogstaand civieltechnisch onderwijs. Het doel is een opleiding die aansluit bij de praktische behoeften, niet alleen vandaag, maar ook in de toekomst. Met deze visie  kijkt de stichting waar het werkveld en het civieltechnisch onderwijs elkaar kunnen ondersteunen. Hogeschool Zuyd worstelt met een docententekort voor de civieltechnische vakken, een probleem waar de stichting een solide oplossing voor heeft gevonden door de markt te vragen dit tekort in te vullen. De invulling vanuit het werkveld betekend tevens de toevoeging van actuele ontwikkelingen in de civiele techniek voor het onderwijs.


Wil jij ook meehelpen aan het verbreden en verdiepen van het civieltechnisch onderwijs? Meld je dan aan als partner van Stichting Bouwers van Kennis!