Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Stichting Consul verkrijgt ANBI-status

Vanaf nu mogen we ons officieel een ANBI-stichting noemen! Stichting Consul voldoet hiermee aan de 90% eis: minstens 90% van de beschikbare middelen besteden wij aan het verwezenlijken van onze doelstelling, namelijk het verbreden en verdiepen van het civieltechnisch onderwijs. Goed nieuws dus!
Met deze status willen we aan de wereld laten zien dat we veel waarde hechten aan onafhankelijkheid. Als opzichzelfstaande organisatie zetten we ons in voor hechte samenwerkingen tussen het bedrijfsleven en onderwijsinstellingen, met als doel onze toekomstige professionals de optimale voorbereiding te geven! Volledig transparant, zonder winstoogmerk en gecontroleerd door het strenge oog van de belastingdienst.

Voordelen voor ambassadeurs
Ook voor onze ambassadeurs is deze ANBI-status een fijne bijkomstigheid. Doe je een (periodieke) schenking aan onze stichting, dan is het prettig om te weten dat jouw gift aftrekbaar is voor de inkomstenbelasting of vennootschapsbelasting.

Wil jij ook meehelpen aan het verbreden en verdiepen van het civieltechnisch onderwijs? Meld je dan aan als ambassadeur van Stichting Consul!