Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Roel Detische en Louis Vankan enthousiasmeren toekomstige civieltechnici

Roel Detische van Consul Infra Group en Louis Vankan van VZP vertegenwoordigden onlangs Stichting Bouwers van Kennis op de open dag van Gilde Opleidingen in Roermond. Hun aanwezigheid zorgde ervoor dat toekomstige studenten enthousiast werden om civiele techniek te gaan studeren. "Het is geweldig om te zien dat jonge mensen geïnteresseerd zijn in deze sector en het vak willen leren", aldus Roel.

Roel en Louis vinden het van groot belang dat jonge mensen op een leuke en leerzame manier kennis maken met alle aspecten van het vak civiele techniek. Dit kan het beste gebeuren door samenwerking tussen het bedrijfsleven en de opleiding. Op deze manier krijgen studenten de kans om een beeld te krijgen bij hoe het is om in de praktijk te werken. Tijdens de open dag hebben de heren de studenten geïnformeerd over de sector, en ook over het leven na de studie, door informatie te geven over verschillende projecten en mogelijke functies.

Wij willen onze dank uitspreken aan Roel en Louis. Zij maken zich in hun vrije tijd hard om studenten te helpen met het maken van een weloverwogen studiekeuze.

Zet u ook in voor de toekomst van onze prachtige sector. Door samenwerking zorgen we ervoor dat deze sector blijft groeien en zich blijft ontwikkelen.