Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Nieuwste lid!

Graag stellen wij ons nieuwste lid van de Stichting aan jullie voor, welkom Bas Heijthuisen!

“Ik ben verheugd te kunnen mededelen dat ik vanaf heden als vrijwilliger deel uitmaak van de Stichting Bouwers van Kennis. Gedurende de afgelopen 20+ jaar ben ik werkzaam geweest in de civieltechnische sector, grotendeels binnen overheidsinstellingen. In verband met lichamelijke gezondheidsklachten is het momenteel voor mij niet meer mogelijk om te participeren in het reguliere arbeidsproces. De stichting biedt mij de mogelijkheid om met mijn opgedane kennis en ervaring in de civieltechnische sector mee te werken aan hun gestelde doelen.

In mijn rol ga ik onder andere leerlingen begeleiden op hun stageplaatsen, zodat zij zich maximaal kunnen ontplooien. Daarnaast zal ik een rol spelen in de organisatie van open dagen, excursies, bedrijvencontactdagen en beurzen met als doel de opleidingen en het vakgebied te promoten alsook partners en vrienden van de stichting te vinden.

Het is voor de gehele branche van groot belang om studenten zo vroeg mogelijk een zo volledig mogelijk beeld te verschaffen van hetgeen de civiele-techniek te bieden heeft, inzicht te geven in de vele carrièremogelijkheden die er zijn en vooral te enthousiasmeren voor dit vakgebied.”