Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Esmee vliegt uit

Esmee Paffen volgt een studie Marketing & Communicatie aan Het VISTA college in Heerlen en begon in februari haar stage bij Stichting Bouwers van Kennis. Zij nam de communicatie voor haar rekening onder begeleiding van Guido Batens, de voorzitter van de stichting.
Met de ondersteuning van Nathalie Eggels en Ot Zilverberg vanuit Consul Infra Group B.V. heeft Esmee een contentkalender voor social media opgesteld voor de stichting en is aan de hand hiervan gaan communiceren via platforms als Facebook en met name Instagram. Daarnaast heeft ze tijdens de masterclass van Lars Pacbier bijgeleerd hoe je als organisatie het beste gebruikmaakt van LinkedIn. Als een van de eerste communicatie doelen heeft ze studenten van de Zuyd Hogeschool geïnformeerd via social media over de mogelijkheid om kosteloos via de stichting een VCA cursus te volgen. Ze was een zeer aangename, vrolijke toevoeging aan het team en zorgde voor een frisse blik op het communicatiebeleid. Ook wist ze zich te ontplooien tot een ware professional!
Na een uitstekende verdediging van haar stageverslag zit het avontuur voor Esmee bij Stichting Bouwers van Kennis er op. Ze is klaargestoomd voor de volgende uitdagingen binnen haar studie. Uiteraard hopen we haar snel nog eens terug te zien en wensen haar het allerbeste toe voor de toekomst!

Ik heb een leerzame en vooral leuke stage gehad bij Stichting Bouwers van Kennis. Ik heb veel leuke mensen leren kennen waar ik elke dag mee mocht samenwerken. Ook de begeleiding van Guido was erg aangenaam. Ik wens de stichting heel veel succes toe in de toekomst!

Wil jij, net als Esmee, een stage vol plezier en leermogelijkheden? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Bij Stichting Bouwers van Kennis ben je aan het juiste adres!