Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

360 degree video - Asfalt centrale Roermond

In samenwerking met BESIX Nederland en Meet the Youngsters laat Stichting Consul een 360 graden video maken bij de asfaltcentrale in Roermond. Het is een alternatief voor een excursie naar deze bijzondere locatie. Studenten hebben steeds minder mogelijkheden om een fabriek of project te bezoeken, terwijl het wel een unieke ervaring is waar ze veel van opsteken. Daarom hebben wij het initiatief genomen voor de productie van de 360 graden video.

Opleidingsinstituten hebben tegenwoordig vaak niet meer de mogelijkheid excursies aan te bieden aan hun studenten. Dit kan te maken hebben met dalende studentenaantallen of wanneer het budget elders harder nodig is. In het corona-tijdperk zijn excursies helemaal van het programma verdwenen. Jammer, want een bezoek aan een fabriek, project of laboratorium is een unieke ervaring voor een student en draagt bij aan zijn kennis en kunde in de techniek. Daarom wil Stichting Consul ervoor zorgen dat de studenten van vandaag ook de ervaringen krijgen die ze nodig hebben voor de praktijk.

Wanneer je in de civiele techniek aan de slag gaat krijg je vroeg of laat te krijgen met asfalt. Daarom is een bezoek aan een asfaltcentrale van onschatbare waarde. Daarom laat Stichting Consul een 360 graden video maken van de asfaltcentrale in Roermond. Dit biedt studenten civiele techniek een unieke inkijk in deze high-tech omgeving. De voorbereidingen zijn momenteel in volle gang en de opnames gaan van start in de eerste week van maart. Naar verwachting is de video gereed nog voor het begin van komend studiejaar.

Op zoek naar partners

Stichting Consul zoekt partners om ook andere fabrieken, projecten en laboratoria in beeld te brengen, zodat studenten deze bijzondere leerervaring niet hoeven te missen. Je kunt al een bijdrage leveren door een locatie ter beschikking te stellen voor een 360 graden video. Wij regelen dan de rest. Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen.