Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Hoe kunt u meedoen?

Deelt u onze visie en wilt u samen met ons een zo groot mogelijke impact op het onderwijs en ons werkveld realiseren? U bent van harte welkom zich aan te sluiten bij de Stichting Bouwers van Kennis. Want de middelen die nodig zijn om onze doelstelling te realiseren, komen van personen en organisaties die deze doelstelling onderschrijven. Door zich aan te sluiten heeft u de mogelijkheid activiteiten aan te dragen die een bijdrage leveren aan de doelstelling van de stichting. Hiervoor zijn er diverse mogelijkheden.

A. Wanneer u besluit om Donateur te worden, steunt u de activiteiten die de stichting ontplooit met een financiële bijdrage. Uw vrijblijvende donatie kunt u storten op IBAN NL32 ABNA 0889 946 175 op naam van Stichting Bouwers van Kennis.

B. Wanneer u besluit om Vriend te worden, levert u een eenmalige bijdrage, financieel of in natura, ter waarde van minimaal € 1.000. Als Vriend van de stichting kunt u een actieve rol spelen. Zo hebt u de mogelijkheid personeel of andere middelen beschikbaar te stellen om een bijdrage te leveren aan de activiteiten of evenementen die de Stichting organiseert.

C. Wanneer u besluit om Partner te worden, levert u een structurele bijdrage, financieel of in natura, ter waarde van minimaal € 12.000 per jaar. Als Partner van de stichting kunt u een actieve rol spelen bij de organisatie van activiteiten of als bestuurslid van de stichting.

LEVER OOK EEN BIJDRAGE

DONATIEVOORWAARDEN

multiple hp
Lever ook een bijdrage aan het technisch onderwijs en neem contact met ons op!
fields hp
make hp
it hp
harder hp
to hp
spam hp

* = verplicht

Partners

 

kpe

 

Google

 

 

 

KWS

Vrienden

 

 Acaleph

 

U bent van harte welkom zich aan te sluiten bij de Stichting Bouwers van Kennis. Wilt u dat we contact met u opnemen om donateur, vriend of partner te worden? 

Vul dan uw contactgegevens in!